Spelenderwijs


Spelenderwijs leren

De Nederlandse Golf Federatie heeft speciaal voor kinderen een lessen-programma ontwikkeld waardoor het heel erg leuk wordt om golfles te krijgen. Op veel clubs worden deze lessen gegeven. Ze zijn hartstikke leuk, gezellig om te doen. En je leert er ook nog van golfen .

 

 

Spelletjesboek van Elliot van der Veeke

 

Golf kun je overal doen. Ook de manier waarop je golft kan heel erg verschillen. Elliot van der Veeke is een golfleraar die op een hele leuke manier golf kan geven aan kinderen. Hij heeft wel meer dan 200 golfspelletjes die hij kinderen kan laten doen en die hartstikke leuk zijn. Bijna al deze spelletjes heeft hij opgeschreven in het Spelletjesboek, Golf voor Jeugd is Hartstikke Leuk. Op de meeste golfclubs van Nederland krijgen kinderen les uit dit boek.

Voorbeelden van spelletjes: Zachte golfballen slaan over een volleybalnet, Negerzoenengolf, Estafettegolf, Tikkertje-golf en nog veel meer!

 

Fun Factory

De spelletjes die in het spelletjesboek staan worden ook op regionaal georganiseerde middagen gegeven. Wil je zelf ook eens aan die golfmiddagen meedoen waarop kinderen t/m 12 jaar welkom zijn om spelletjes te spelen en mee te doen, kijk dan vanaf maart op deze site, dan zal het jaarschema bekend zijn.

  

112826 bezoekers (187542 hits) sinds 18-1-2007